Η Σχολή Χορού του Body Soul λειτουργεί με ειδική άδεια και αναγνώριση από το Υπ. Πολιτισμού (Aρ. Φ.E.K. αδείας 174/A/28-11-83), γι’ αυτό και όλοι οι δάσκαλοι πληρούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις σπουδών και εμπειρίας που προβλέπεται από το κράτος.

Μπαλέτο

Η βάση για κάθε είδος χορού, αναμφισβήτητα προσφέρει άριστη σωματική διάπλαση. Προετοιμασία για τις ανώτερες επαγγελματικές σχολές χορού. (από 4 χρονών)

Παιδική Yoga

Μάθημα με πολύ κέφι και παιχνίδι. Αναπτύσσει τη φαντασία και την δημιουργικότητα, εξελίσσει τη φυσική αντοχή και βελτιώνει τον μεταβολισμό του παιδιού. (από 6 χρονών). Τα παιδιά σε αυτό το μάθημα ακόμα, έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν με ασφάλεια τις δυνατότητες τους πάνω στις ακροβατικές κούνιες της yoga (yoga swings).

Σύγχρονο

Μοντέρνο, δυναμικό μάθημα με έντεχνη βάση και πλούσιο ασκησιολόγιο. (από 8 χρονών)

Hip – Hop

Μάθημα βασισμένο στις πολύ νέες τάσεις χορού, κατάλληλο για παιδιά και εφήβους που θέλουν να αξιοποιήσουν δημιουργικά την ενέργεια τους. (από 6 χρονών)

Tik Tok Dance

Δημιουργικές μοντέρνες χορογραφίες, εμπνευσμένες από το Tik Tok

Ταυτόχρονα τμήματα

Παιδί – Μητέρα

Η μητέρα μπορεί να παρακολουθήσει ειδικά τμήματα Pilates ή Yoga την ίδια ώρα με το παιδί καθ΄όλη την διάρκεια της χρονιάς σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή μητέρα – παιδί.