PRANA VINYASA FLOW – Katerina Karavageli

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου, 2018

11:00 - 12:30

Φλέμινγκ 16, 54642 Θεσσαλονίκη

- not specified -

Yoga Flow

Prana Vinyasa Flow με την Κατερίνα Καραβαγγέλη

«Υφή φλόγας»

Solar Sadhana

Μέσα από την ενδυνάμωση του κορμού, τις απολαυστικές στρέψεις και μία έντονη ροή θα νιώσουμε την αίσθηση της φλόγας διάχυτη σε κάθε κύτταρο του κορμιού.

Η εξισορρόπηση της «samana vayu» μας βοηθάει να ενεργοποιήσουμε τη φλόγα που κάθε άνθρωπος κρύβει μέσα του.
Στρέφοντας την προσοχή μας στο 3ο ενεργειακό κέντρο, καταφέρνουμε να δυναμώσουμε την έδρα των συναισθημάτων, το φωτεινό μας πετράδι.

H απελευθέρωση των εντάσεων από τη σπονδυλική στήλη και τους ώμους, μέσα από τα δυναμικά waves, καθιστά κάθε μάθημα Φωτιάς ένα αναζωογονητικό ταξίδι στον κόσμο των αισθήσεων.

“Living in flow with the pulse of life.
All of me is on fire.”
Shiva Rea

Λίγα λόγια για την Prana Vinyasa:

Η Prana Vinyasa Flow είναι ένα ενεργειακό-ολιστικό σύστημα προσέγγισης της γιόγκα που ανθίζει στην Αμερική εδώ και 25 χρόνια από την δημιουργό αυτού, μητέρα, συγγραφέα και ακτιβίστρια, Shiva Rea.
Hatha , Tantra Yoga, Ayurveda, Μουσική, Ποίηση, Χορός…
Ένας συγκερασμός διαφορετικών ωκεανών που ενσωματώνονται μέσα σε δημιουργικά waves και καλούν τον μαθητή, σαν άλλες Σειρήνες, να ακούσει το τραγούδι τους και να αφεθεί στα μαγευτικά χέρια της Prana.

Prana: η ζωτική ενέργεια
Vinyasa: ο κύκλος, η εξέλιξη
Flow: η κατάσταση της ενοποιημένης συνειδητότητας

Τα Prana Vinyasa® classes είναι δομημένα με έναν μοναδικό τελετουργικό τρόπο, σαν μία ιεροτελεστία της ψυχης.
Οι πρακτικές χωρίζονται σε solar και lunar sadhanas, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα όσον αφορά τη ροή και τις ποιότητες των συναισθημάτων, από τα πιο διαλογιστικά και θεραπευτικά μαθήματα μέχρι τα πιο δυναμικά και αναζωογονητικά.

Νους, Σώμα και Ψυχή στην απόλυτη ευθυγράμμιση.

Η Θηλυκή και Αρσενική Αρχή σε έναν τέλειο κύκλο εναρμόνισης.
Η διαλογιστική ροή , η αλχημεία των θέσεων και οι αρχετυπικές κινήσεις εμπνευσμένες από αρχαίους πολιτισμούς καθιστούν κάθε μάθημα Prana Flow σε ένα μεταμορφωτικό ταξίδι αυτοπραγμάτωσης.

Λιγα λογια για την Κατερινα:

Η Κατερίνα Καραβαγγέλη από πολύ μικρή ηλικία ένιωθε μια έντονη έλξη για την Ιστορία και τις Τέχνες. Ασχολήθηκε με διάφορα είδη χορού, όπως κλασσικό μπαλέτο, σύγχρονο, λάτιν, τάνγκο και φλαμένκο, ενώ παράλληλα έλαβε μέρος σε πολλούς διαγωνισμούς με διακρίσεις.
Η αγάπη της για την ιστορία την οδήγησε σε σπουδές πάνω στον τομέα αυτό. Αποφοίτησε το 2013 από το Τμήμα Ιστορίας- Αρχαιολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Την ίδια χρονιά μπήκε στη ζωή της η γιόγκα. Μαθήτευσε για τέσσερα χρόνια στο Bodysoul, δίπλα στην Αγγελική και την Ειρήνη Καρανίκου, οι οποίες την εισήγαγαν στον κόσμο της Hatha και Vinyasa. Ο δρόμος αυτός θα την οδηγούσε αργότερα σε μια νέα επαγγελματική πορεία.

Το 2017 ήρθε σε επαφή με το σύστημα Prana Vinyasa Flow της Shiva Rea και αποφάσισε να κάνει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Affiliate Prana Vinyasa® Teacher Training 200 hours (αναγνωρισμένο από την Yoga Alliance), στο Οsoyoga studio με την Κωνσταντίνα Μαριδάκη.

Η αναζήτησή της για τον συνεχόμενο παλμό της ζωής, τους κύκλους και την αργή συνειδητή αναπνοή βρήκε καταφύγιο στην Prana Vinyasa.
Στη συνέχεια, προχώρησε την εκπαίδευσή της στρέφοντας την προσοχή της σε μία ακόμη μεγάλη της αγάπη, τα παιδιά. Παρακολούθησε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Flower Kids Yoga Teacher Training, Module I 20 hours (αναγνωρισμένο από την Yoga Alliance) με την Χριστίνα Μάτση και το σεμινάριο Μουσικοκινητικής Αγωγής Βρεφών και Νηπίων με την Νικολέτα Δαδάτση και την Αντιγόνη Τσελέπη.

Σήμερα εργάζεται στο βιβλιοπωλείο IANOS. Παράλληλα, ασχολείται με την αφήγηση παραμυθιών, τις κριτικές βιβλίων και αρθρογραφεί πάνω σε θέματα αυτοβελτίωσης και ψυχολογίας.

Οραματίζεται έναν κόσμο όπου ο καθένας θα κινείται στον δικό του ρυθμικό παλμό, θα ανασαίνει ελεύθερα και θα τραγουδάει την προσωπική του μελωδία, όπου και όπως την έχει αυτός ονειρευτεί.

Διαρκεια: 90′
Κοστος: 12€ – members 8€

Δεν ειναι απαραιτητη η κρατηση θεσεως,αλλα η προσελευση στο χωρο θα πρεπει να ειναι εγκαιρη!

Find out more about Bodysoul 💫 @ www.bodysoul.gr
T 2310888103

HIP & HOP In A Vinyasa Flow! - Eleni Valkanou

read next