Δωρεάν Δοκιμή Στο Μπαλέτο

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου, 2016

17:15

Βodysoul Studio - Φλέμινγκ 16, 54642 Θεσσαλονίκη

ΔΩΡΕΑΝ

Ολες οι μικρες μπαλαρινες θα εχουμε την ευκαιρια να δοκιμασουμε το πρωτο μας αληθινο μαθημα μπαλετου,σε μια πολυ ομορφη αιθουσα με πολλους καθρεφτες και ειδικες μπαρες μονο για πραγματικες χορευτριες!!!

Η δασκαλα μας,κυρια Αννα,ειναι πολυ ομορφη και χαμογελαστη και γνωριζει ολες τις δυσκολες φιγουρες μπαλετου…ααααα…κανει και πολλες στροφες!

Θα μας δωσει μαγικα ραβδακια για να δοκιμασουμε χορο,χρωματιστα μαντηλακια για να αυτοσχεδιασουμε,και μικρα οργανακια,που κανουν ομως πολυ φασαρια,για να μαθουμε τον ρυθμο!!!

Θα κανουμε ασκησεις ειδικες για εμας τα παιδια,που θα δυναμωσουν το σωμα μας και θα γινουμε πολυ ευλιγιστες…ομως στο τελος θα παιξουμε το αγαπημενο μας παιχνιδι…καστρο και πριγκιπισσες!!!

Θα κανουμε καινουριες φιλες και το καλυτερο…δεν θα αποχωριστουμε τη μαμα,αφου,οταν γραφτουμε,θα ειναι στην επανω αιθουσα και θα κανει γυμναστικη με την κυρια Ειρηνη….μαζι θα ερχομαστε,μαζι θα φευγουμε…γιουπιιιιι

Για το πρωτο μας μαθημα δεν χρειαζομαστε ακομα ρουχα μπαλετου,θα βαλουμε χρωματιστα κολαν,καλτσακια,και θα μαζεψουμε ωραια ψηλα τα μαλλια μας για να βλεπει η κυρια τον λαιμο και την πλατη μας…θα παρουμε και το παγουρινο μας,αυτο με την Ariel…

Ευτυχως ειμαι ηδη 3,5 χρονων και μπορω να ξεκινησω!!!

Η μαμα μου μπορει να δηλωσει συμμετοχη για το μαθημα στη γραμματεια του Bodysoul  τηλ. 2310888103

Find out more about bodysoul @ www.bodysoul.gr

Δοκιμή στην Παιδική Yoga Με Κούνιες

read next